Machines voor bomen, planten & heggen: hakselaars, bladblazers, heggenscharen en meer!

HET ONDERHOUDEN VAN BOMEN, PLANTEN EN HEGGEN VRAAGT HET JUISTE MATERIAAL.
CRESENS HEEFT EEN UITGEBREID GAMMA AAN HEGGENSCHAREN, KETTINGZAGEN, HAKSELAARS, HOUTKLIEVERS, BLADBLAZERS EN ZOVEEL MEER. 

LAAT U ADVISEREN EN KIES STEEDS HET JUISTE TUINGEREEDSCHAP VOOR EEN MOOIE, ONDERHOUDEN TUIN!

Boomzagen

Stihl is sinds jaar en dag een toonaangevend bedrijf inzake kettingzagen. Cresens kiest er dan ook voor om dit gespecialiseerde merk naar voor te schuiven. Stihl biedt een ruim assortiment aan kettingzagen. Zowel voor de particuliere als professionele gebruiker, in elke prijsklasse en voor elke soort tuin, is er een geschikte kettingzaag van Stihl.

Stihl
Boomzaag Stihl - Cresens Vlaams-Brabant
Heggenschaar Stihl - Cresens, Vlaams-Brabant

Heggenscharen

Voor heggenscharen is er een breed aanbod te vinden bij Cresens. Voor zowel het lichtere werk, waar enkel dunne twijgjes moeten worden onderhouden als voor zwaardere opdrachten heeft Cresens een geschikte heggenschaar in zijn gamma.

Stihl
Honda

Bladblazers en bladzuigers

Vanaf september beginnen de bomen stelselmatig hun bladeren te verliezen. Voor een propere tuin met veel bomen is het zeker handig om een bladblazer aan te schaffen. Wilt u meteen uw bladeren hakselen zodat u ze kunt gebruiken als mulch? Dan kan een bladzuiger voor u een perfecte oplossing bieden. Laat u zeker bijstaan in uw keuze door het deskundig advies van Cresens.

Stihl
Cramer
Honda
Bladblazer Stihl - Cresens
Hakselaar Stihl - Cresens, Vlaams-Brabant

Hakselaars

Hakselen is omwille van vele redenen handig. Het zorgt ervoor dat groter tuinafval kan verwerkt worden in een handiger volume. Daarnaast is hakselmateriaal perfect als ondergrond in uw borders of als voeding voor uw moestuin. Zeker voor wie kiest voor permacultuur of wie jaarlijks veel snoeimateriaal heeft, kan een hakselaar een interessante aanvulling bieden.

GTM
Lumag
Peruzzo
Stihl
TS Industries

Houtklievers

Wie een open haard bezit kan genieten van de aanblik van een mooie, gedroogde houtvoorraad! Met behulp van een houtkliever kunt u deze arbeidsintensieve taak vanaf nu makkelijk uitvoeren!

Balfor
Lumag
Wallenstein
Houtkliever Balfor - Cresens

BRENG SNEL EEN BEZOEK AAN DE RUIME TOONZAAL VAN CRESENS IN SCHERPENHEUVEL EN LAAT U ADVISEREN DOOR ONS DESKUNDIG TEAM!