Een mooi gazon met de grasmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers van Cresens Scherpenheuvel

EEN MOOIE TUIN BEGINT MET EEN VERZORGD GAZON. GRAS MAAIEN IS EEN VAN DE KLUSSEN DIE HET VAAKST MOET WORDEN GEDAAN IN DE TUIN. DAAROM IS ER VOOR ELK TYPE TUIN EEN GESCHIKTE GRASMAAIER. CRESENS IS VERDELER VAN ALLE GEKENDE MERKEN ZOALS HONDA, STIHL, JOHN DEERE, SNAPPER, GRILLO EN ZOVEEL MEER. 

LAAT U ZICH DOOR ONS BIJSTAAN IN ADVIES INZAKE ENERGIEBRON, HET GESCHIKTE TYPE GRASMAAIER EN HET JUISTE MATERIAAL.

Grasmaaiers

Voor kleine tot middelgrote tuinen is een gewone grasmaaier een mooie oplossing. Geniet in een handomdraai van uw strak gemaaide gazon. Zelftrekkers, duwers, op benzine, met accu of elektriciteit. In ons assortiment zit een perfecte grasmaaier voor elk gazon en elk type gebruiker.

Al-ko
Cramer
GTM
Honda
Iseki
John Deere
Snapper
Stihl
Grasmaaier Honda - Cresens, Vlaams-Brabant
Zitmaaier Stihl - Cresens, Vlaams-Brabant

Zitmaaiers & grastractoren

Voor grotere tuinen kiest u voor een zitmaaier. Met opvangbank of liever mulching? Of gaat u liever voor het snellere type zoals een zero turn maaier of grastractor voor nog grotere oppervlaktes? Cresens heeft een ruim aanbod zitmaaiers, zero turn maaiers en grastractoren, zodat uw gazon maaien een klus wordt om naar uit te kijken!

Castelgarden
Grillo
Iseki
John Deere
Snapper
Honda
Stihl

Zero-turn

Ferris
John Deere
Snapper
Zero-turn Snapper - Cresens, Messelbroek
Robotmaaier Honda - Cresens, Scherpenheuvel

Robotmaaiers

Geniet u liever in alle rust van uw tuin en houdt u niet zo van klussen? Dan is een robotmaaier de ideale oplossing voor u! Aan de hand van uw tuinplan kunt u de maaier instellen zodat die bijna al het werk van u overneemt. De robotmaaier is zo ingesteld dat hij alle hoekjes en kantjes van uw tuin kent. Wanneer de batterij quasi leeg is, gaat de robotmaaier even opladen aan zijn docking station, om daarna verder te gaan met zijn maaiklus.

Honda
Stihl

Verticuteerders

Ook mos en overgroeiend gras moet worden aangepakt. Cresens heeft naast grasmaaiers ook een uitgebreid gamma aan kantmaaiers, kantsnijders en verticuteerders. Hou zo uw borders strak en uw gras mosvrij!

Stihl
Lazer
Caravaggi
Weibang
Verticuteerder Stihl - Cresens, Vlaams-Brabant
Kantmaaier Stihl - Cresens, Kempen

Kantmaaiers & bosmaaiers

Honda
Stihl

Een perfect gazon om het hele jaar door van te genieten? Bij Cresens vindt u steeds de geschikte oplossing voor uw gazon. 

BRENG SNEL EEN BEZOEK AAN ONZE TOONZAAL IN SCHERPENHEUVEL.