Grondbewerkingsmachines: Tuinfrezen, motocultoren en tractoren

VOOR DE KLEINE TOT DE PROFESSIONELE TUINIER, BIEDT CRESENS EEN UITGEBREID GAMMA AAN GRONDBEWERKINGSMACHINES. OOK INZAKE HERSTEL EN ONDERHOUD ZIJN WIJ UW IDEALE PARTNER VOOR DEZE GRONDBEWERKINGSMACHINES. LAAT U ADVISEREN DOOR ONZE EXPERTEN. DANKZIJ EEN JARENLANGE ERVARING KENNEN WIJ DE BEHOEFTES VAN ELK TYPE TUINIER. 

WIJ HELPEN U DE JUISTE GRONDBEWERKINGSMACHINES TE KIEZEN, AANGEPAST AAN UW TUIN.

Tuinfrezen

Omspitten is een hele klus, zeker wanneer het niet meer gaat om een bescheiden volkstuintje, maar een heuse moestuin. Een tuinfrees helpt u snel grotere oppervlaktes om te ploegen en klaar te maken om te worden bewerkt, bijvoorbeeld voor het maaien van gras. Grond bewerkt met een tuinfrees wordt luchtig. Onkruidresten worden kleiner gemaakt en uw grond is makkelijker te bewerken en te irrigeren. De perfecte tuinfrees kunt u vinden bij Cresens. Wij hebben een ruim aanbod voor doorwinterde moestuiniers of professionele tuiniers voor het omploegen van grote stukken grond.

Honda
Lazer
Stihl
Tuinfrees Honda - Cresens
Motocultoren Fort - Cresens

Motocultoren

U hebt een grote oppervlakte die veel bewerking vraagt, maar een tractor lijkt u net iets te groot of omslachtig? Hebt u al een motoculteur overwogen? Deze tweewieltractor is zeer handig in gebruik, onderhoud en opslag. Cresens Vlaams-Brabant biedt een zeer ruim aanbod aan motocultoren en eventuele opzetstukken. Laat u adviseren door ons team van deskundigen zodat u steeds de juiste materialen voor grondbewerking vindt, die passen bij uw tuin en behoeftes.

Meccanica Benassi
Fort
Valpadana Blitz

Tractoren

Ook voor compact tractoren kunt u bij ons terecht. Cresens staat u bij met het nodige advies, zowel voor particulieren als professionele ondernemers hebben wij de geschikte machines voor grondbewerking. Wij kiezen enkel voor de beste merken en kunnen u bijstaan bij uw keuze voor de juiste tractor. Ook voor verder onderhoud, herstel of wisselstukken, kunt u steeds bij ons terecht!

John Deere
Iseki
Tractor John Deere - Cresens, Vlaams-Brabant

KOM SNEL EVEN LANGS IN ONZE TOONZAAL IN SCHERPENHEUVEL. 

Bij Cresens staat er steeds een adviseur klaar om u bij te staan met het nodige, deskundige advies.