Reinigingsmachines: hogedrukreinigers en veegmachines van Stihl, Nilfisk, Kranzle & andere merken

MOS, BLADEREN, AARDE, SNEEUW, REGEN EN ZAND KUNNEN UW TUIN, TUINMEUBELEN EN GRONDOPPERVLAKTES AANTASTEN. OM DE PARKING VAN UW ONDERNEMING STEEDS UITNODIGEND EN PROPER TE HOUDEN, SNEEUW TE RUIMEN, OF REINIGINGSKLUSSEN IN UW TUIN UIT TE VOEREN, HEEFT CRESENS DE NODIGE REINIGINGSMACHINES VOOR BUITEN IN DE AANBIEDING STAAN.

Veegmachines

Voor alle soorten veegmachines, van klein tot groot, heeft Cresens voor u de ideale oplossing. Een veegmachine kan u ongelofelijk veel werk besparen. Vegen gaat vijf tot tien keer sneller met een veegmachine ten opzichte van een bezem. Daarnaast zijn er veegmachines die tevens ook reinigen met water of het vuil opzuigen in een verzamelbak of kunnen ingezet worden om sneeuw te ruimen. Veegmachines kunnen interessant zijn voor opritten of parkings van bedrijven, terrassen van restaurants, maar ook voor uw particuliere veegwerk in de tuin. Van veegmachines die met de hand te bedienen zijn, tot grote zitvegers, hiervoor kunt u steeds terecht bij Cresens

Lumag
Stihl
Kranzle
4F-Limpar
Veegmachine Kranzle - Cresens Vlaams-Brabant
Hogedrukreiniger van Nilfisk - Cresens Scherpenheuvel

Hogedrukreinigers

Eens u het gemak van een hogedrukreiniger hebt ontdekt, kunt u nooit meer zonder. Cresens heeft een ruim aanbod aan verschillende types hogedrukreinigers, van alle gekende merken. Gebruik een hogedrukreiniger voor het reinigen van terrassen en balkons, tuinmeubelen of rolluiken. Maar evengoed kunt u een hogedrukreiniger inzetten voor het poetsen van uw wagen of fiets, dankzij speciale opzetkits, die de druk regelen. Ook voor grotere klussen zoals het reinigen van de klinkers van uw oprit of het jaarlijks onderhoud van uw vijver is een hogedrukreiniger perfect geschikt. Met toevoeging van zeep of met zuiver water, een harde of gemiddelde straal, Cresens biedt hogedrukreinigers voor elk budget en voor elke klus in uw tuin!

Kranzle
Nilfisk
Stihl

Onkruidbestrijding

Birchmeier
Pivabo
Vegemac
Onkruidbestrijding Pivabo - Cresens Vlaams-Brabant
Ariens

KOM SNEL EEN KIJKJE NEMEN IN DE RUIME TOONZAAL VAN CRESENS IN SCHERPENHEUVEL. 

Wij hebben steeds een uitgebreid aanbod en helpen u graag met het nodige advies!