Cresens Service: Onderhoud & herstelling van uw tuinmachine of tuingereedschap

Contacteer ons

Cresens in Scherpenheuvel, Vlaams-Brabant staat niet enkel in voor advies en verkoop van al uw TUINMACHINES EN TUINGEREEDSCHAP

Wij hebben ook een atelier waar we de nodige reparaties, herstellingen en onderhoudswerken kunnen uitvoeren van al uw machines voor de merken die wij ook zelf aanbieden.

Onderhoud en deskundigheid

Cresens is een begrip in tuinmachines en tuingereedschap. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring kennen wij alle merken en machines, die wij zelf aanbieden, zeer goed. Onze mecaniciens hebben ervaring met het onderhoud van alle soorten tuinmachines. Van het kleinere gereedschap zoals heggenscharen en kettingzagen tot de grote machines als tuinfrezen en tractoren. 

Wij herstellen alle tuinmachines van de merken die in onze toonzaal aanwezig zijn. Wij geven graag voorrang aan machines die door ons zijn verkocht. Vraag bij aankoop van tuingereedschap steeds naar het advies van Cresens omtrent het nodige onderhoud. Wie zijn machines regelmatig laat onderhouden, kan eventuele duurdere defecten vermijden en verlengt de levensduur. Goed onderhouden tuingereedschap werkt ook efficiënter, wat klussen in de tuin veel aangenamer maakt.

Kom snel langs in het atelier van Cresens SERVICE in Scherpenheuvel met uw defecte tuingereedschap en machines.

Wij geven uw tuinmachines een tweede leven!