Cresens Service: Onderhoud & herstelling van uw tuinmachine of tuingereedschap

CRESENS IN SCHERPENHEUVEL, VLAAMS-BRABANT STAAT NIET ENKEL IN VOOR ADVIES EN VERKOOP VAN AL UW 

TUINMACHINES EN TUINGEREEDSCHAP

WIJ HEBBEN OOK EEN ATELIER WAAR WE DE NODIGE REPARATIES, HERSTELLINGEN EN ONDERHOUDSWERKEN KUNNEN UITVOEREN VAN AL UW MACHINES VOOR DE MERKEN DIE WIJ OOK ZELF AANBIEDEN.

Onderhoud en deskundigheid

Cresens is een begrip in tuinmachines en tuingereedschap. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring kennen wij alle merken en machines, die wij zelf aanbieden, zeer goed. Onze mecaniciens hebben ervaring met het onderhoud van alle soorten tuinmachines. Van het kleinere gereedschap zoals heggenscharen en kettingzagen tot de grote machines als tuinfrezen en tractoren. 

Wij herstellen alle tuinmachines van de merken die in onze toonzaal aanwezig zijn. Wij geven graag voorrang aan machines die door ons zijn verkocht. Vraag bij aankoop van tuingereedschap steeds naar het advies van Cresens omtrent het nodige onderhoud. Wie zijn machines regelmatig laat onderhouden, kan eventuele duurdere defecten vermijden en verlengt de levensduur. Goed onderhouden tuingereedschap werkt ook efficiënter, wat klussen in de tuin veel aangenamer maakt.

Ruime stock aan wisselstukken

Cresens  beschikt over een eigen hersteldienst en heeft een ruime stock aan wisselstukken. Op die manier kunnen kleine reparaties of eenvoudige defecten snel opgelost worden en kunt u uw gereedschap weer snel komen ophalen. U kunt uw tuinmachine zelf brengen of door ons laten komen ophalen (bij grotere machines). Gelieve in dit geval eerst contact op te nemen met ons. Wij kiezen ervoor om alle tuinmachines en -gereedschap steeds met de wisselstukken van hoge kwaliteit te repareren. Dit helpt de levensduur van uw machines te verlengen.
Wij staan voor kwaliteit, zowel in ons aanbod in de toonzaal als in het werk in ons atelier.

Tip: Breng je tuinmachine voor algemeen nazicht binnen tijdens de herfst- en winterperiode . Zo staat deze weer klaar voor het volgend seizoen en vermijd U langere wachttijden in de lente

Kom snel langs in het atelier van Cresens SERVICE in Scherpenheuvel met uw defecte tuingereedschap en machines.

WIJ GEVEN UW TUINMACHINES EEN TWEEDE LEVEN!