Off road werken met de quads van Yamaha!

NAAST EEN UITGEBREID ASSORTIMENT AAN TUINGEREEDSCHAP EN TUINMACHINES BIEDT CRESENS U OOK NOG EEN ASSORTIMENT AAN UTILITY QUADS. 

DEZE QUADS ZIJN SPECIAAL ONTWORPEN OM UW TUINWERK NOG BETER TE ORGANISEREN. AFHANKELIJK VAN HET TYPE QUAD DAT U WENST, KUNT U OP VERSCHILLENDE, RUWE ONDERGRONDEN RIJDEN. ZEKER INTERESSANT VOOR WIE EEN GROOT DOMEIN BEZIT MET EEN DIVERSE ONDERGROND.

ATV quad Yamaha

In het aanbod ATV quads van Yamaha is er een off road quad voor elk profiel. Cresens adviseert u graag bij de aankoop van een nieuwe quad. Dit kan gaan van quads voor het hele gezin, waarbij u het vermogen kunt aanpassen naargelang de chauffeur. Zo kunnen ook jongeren hiermee ervaring opdoen en u helpen in de tuin. 

Voor het ruwere werk in grotere tuinen biedt Yamaha een aantal modellen in zijn ATV-assortiment aan, die passen bij uw profiel. De Yamaha Grizzly of Yamaha Kodiak zijn zo ontworpen dat ze op alle soorten ondergrond kunnen werken, ook met vierwielaandrijving. De quads zijn zo ontworpen dat er aanhangwagens of andere zaken mee kunnen worden gesleept.

Yamaha op Facebook
Yamaha

Side by side Yamaha

Werken in de meest ruwe omgeving? Dan kiest u voor de Viking side by side van Yamaha. Naast een versterkte kooi rondom de quad en aangepaste banden, biedt dit motorvoertuig ook nog eens drie zitplaatsen en een laadplatform. Met een draagvermogen van ruim 250 kilo is deze quad uw perfecte hulpje voor zware werken, het verslepen van materialen, vervoeren van grondstoffen, en dit naar de moeilijkste terreinen. 

Cresens staat niet alleen in voor de verkoop, maar ook voor herstellingen en onderhoud aan uw Yamaha quads kunt u bij ons terecht.

VRAAG ADVIES BIJ CRESENS IN SCHERPENHEUVEL, VLAAMS-BRABANT.

Een quad kan een perfecte oplossing bieden voor werken in de tuin voor wie een groot terrein heeft met een diverse ondergrond.